Παρουσίαση Κέντρου

ΒΙΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤο Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο ΒΙΟΣΤΗΡΙΞΗ αποτελεί μια υπερσύγχρονη και ολοκληρωμένη μονάδα αντιμετώπισης και αποκατάστασης παθήσεων του μυοσκελετικού, καρδιοαναπνευστικού και νευρικού συστήματος.

Ιδρυτής και διευθυντής του κέντρου είναι ο φυσιοθεραπευτής Σωτήρης Δ. Κολοκοτρώνης ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές του στην Βοστώνη των Η.Π.Α. και είναι κάτοχος τίτλου Master of Science στη Φυσιοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (Boston University, Boston MA).

Επιπρόσθετα ο κ.Κολοκοτρώνης έχει μακροχρόνια προϋπηρεσία σε μεγάλα ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών. Συγκεκριμένα έχει εργασθεί στο Hospital for Joint Diseases, Orthopedic Institute, New York NY -- Physical Therapy Associates, Fitchburg MA -- Spaulding Rehabilitation Hospital, Boston MA -- Sargent Clinic for Sports Rehabilitation, Boston MA, αποκομίζοντας πολύτιμη πείρα σ'ένα ευρύ φάσμα παθήσεων.


Το κέντρο ΒΙΟΣΤΗΡΙΞΗ λειτουργεί σ' έναν άνετο και σύγχρονο χώρο παρέχοντας φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με υπεύθυνο, επιστημονικό και ανθρώπινο τρόπο. Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας υγείας και εγγυώνται γρήγορα και ασφαλή θεραπευτικά αποτελέσματα.

Τα διάφορα τμήματα έχουν στελεχωθεί από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που έχει ως προτεραιότητα την κατανόηση της ιδιαιτερότητας του προβλήματος κάθε ασθενούς και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό.


Επίσης η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας και η παρακολούθηση όλων των νέων εξελίξεων στο χώρο της φυσικοθεραπείας έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση των παθήσεων με τον πιο ενδεδειγμένο και επιτυχή τρόπο.

Τέλος πέραν της αντιμετώπισης του εκάστοτε προβλήματος, ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην επιμόρφωση, στην εκπαίδευση εργονομίας και στην σωστή ενημέρωση του ασθενούς με στόχο την καταννόηση του προβλήματος αλλά και την προφύλαξη και πρόληψη επανεμφάνισης ή υποτροπής της ασθένειας.


Φωτογραφική Περιήγηση του Κέντρου Βιοστήριξη

Dim lights Embed Embed this video on your site