ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ:

Ελευθερίου Βενιζέλου 200 & Αχιλλέως

Παλαιό Φάληρο / Νέα Σμύρνη

Τ.Κ. 175-63

ΑΘΗΝΑΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ...

 

απο Βούλα / Γλυφάδα:

Κινηθείτε ΕΥΘΕΙΑ στην Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά. Στρίψτε ΔΕΞΙΑ στην Λ. Αμφιθέας. Σε 1,6χλμ συναντήστε κάθετα τις γραμμές του Τράμ και στρίψτε ΔΕΞΙΑ στην Αχιλλέως. Κινηθείτε παράλληλα με τις γραμμές του Τράμ και στα 250μ (στροφή ΤΡΑΜ) συναντήστε την Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου.

απο Πειραιά:

Κινηθείτε ΕΥΘΕΙΑ στην Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Στρίψτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην Λ. Αμφιθέας. Σε 1,6χλμ συναντήστε κάθετα τις γραμμές του Τράμ και στρίψτε ΔΕΞΙΑ στην Αχιλλέως. Κινηθείτε παράλληλα με τις γραμμές του Τράμ και στα 250μ (στροφή ΤΡΑΜ) συναντήστε την Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου.

απο Αθήνα / Κέντρο:

ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ: Κινηθείτε ΕΥΘΕΙΑ στην Λ. Συγγρού στο ρεύμα εξόδου από Αθήνα. Αφού περάσετε την Δ΄Εξοδο Νέας Σμύρνης στρίψτε ΔΕΞΙΑ στην έξοδο για Λ. Αμφιθέας. Κινηθείτε στην Λ. Αμφιθέας στο ρεύμα προς Λ. Ποσειδώνος. Σε 2 χλμ συναντήστε κάθετα τις γραμμές του ΤΡΑΜ (Βρίσκεστε στην συμβολη Λ. Αμφιθέας με Λ. Αχιλλέως) Σρίψτε ΔΕΞΙΑ στην Αχιλλέως στο ρεύμα προς Παναγίτσα. Στα 350μ κάντε αναστροφή στην Αχιλλέως και κινηθείτε στο ρεύμα πρός Νέα Σμύρνη παράλληλα με τις γραμμές του ΤΡΑΜ. Στα 500μ (στροφή ΤΡΑΜ) συναντήστε την συμβολή της Ελευθεριου Βενιζέλου με Αχιλλέως.

ΑΠΟ ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ: Κινηθείτε στην Ηλία Ηλιού στο ρεύμα προς Νέα Σμύρνη / Παλαιό Φάληρο. Συνεχίστε ΕΥΘΕΙΑ στην Μάχης Αναλάτου και ΕΥΘΕΙΑ στην Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου κινούμενοι παράλληλα στις γραμμές του ΤΡΑΜ. Σε 2,6χλμ (στροφή ΤΡΑΜ)συναντήστε την Λ. Αχιλλέως.

με το Τράμ:

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ: Γραμμή 4 προς ΣΕΦ ή  Γραμμή 5 προς Βούλα. Αποβιβαστείτε στην Στάση ΑΧΙΛΛΕΩΣ

ΑΠΟ ΒΟΥΛΑ: Γραμμή 5 πρός Σύνταγμα. Αποβιβαστείτε στην Στάση ΑΧΙΛΛΕΩΣ.

ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γραμμή 4 πρός Σύνταγμα. Αποβιβαστείτε στην Στάση ΑΧΙΛΛΕΩΣ.

Το τραμ λειτουργεί καθημερινά από τις 05:00 π.μ. μέχρι τη 01:00 π.μ


 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:

Dim lights Embed Embed this video on your site